Koop je ticket voor Gooikoorts!

Staan 4, 5, 6 juli 2025 al aangevinkt in je agenda? Je ticket verzilveren voor Gooikoorts kan in de loop van december 2024. Dan start de early bird actie.

7

Kies zelf je tarief

We werken met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. Het basistarief dekt de effectieve kosten, met het plustarief maak je de financiële toegankelijkheid van het festival mee mogelijk en het verlaagd tarief is er voor wie het om welke reden dan ook minder breed heeft.

Familiefestival

Kinderen van 12 jaar en jonger hoeven geen ticket te kopen; zij hebben gratis toegang!

Welkom Gooikenaars

Op zondag 6 juli hebben inwoners van Gooik gratis toegang tot het festival (zolang er nog beschikbare plaatsen zijn). Vergeet niet je identiteitskaart mee te nemen!

All in

Met een festivalticket krijg je kosteloos toegang tot de parkeergelegenheid en de kampeerterreinen voor tenten en campers. Hou er rekening mee dat er een kleine transactiekost in rekening wordt gebracht bij de aankoop van een ticket in voorverkoop.

Drankkaart

Wil je tijdens het festival niet aanschuiven om een drankkaart te kopen? Koop er al meteen aan bij je ticket, eens zo gemakkelijk. Dit kan voor 30 euro en enkel als je een ticket aan basistarief bestelt.