Pers

Gooikoorts Internationaal Folkfestival
Drie dagen het beste van het beste!

Gooik, de bakermat voor traditionele en vernieuwende folk. Voor de zeventiende keer draagt Gooikoorts hier enorm zijn steentje bij. Traditiegetrouw hebben we ook dit jaar gezorgd voor een gevarieerde en zeer hoogstaande affiche.

Twintig  optredens op drie podia en daarnaast nog een vrij podium voor (beginnende) amateurgroepen. Muziek in overvloed waarbij elk minuutje van het weekend opgevuld is. Zo kan elk concert en bal meegepikt worden zoals het schikt voor onze trouwe bezoekers. We streven er naar om de concerten netjes te laten aansluiten zodat er niets gemist hoeft te worden. Echter aangezien zowel het succes van de intieme concerten in de kleine concerttent als het vrij podium ons in tijdnood brengt, is enkel op dat tijdstip een kleine overlapping.

Het concept is ondertussen al meer dan gekend want een beproefd en bijgesteld recept wijzig je niet zomaar drastisch maar wordt wel exponentieel aangepast.
Zoals altijd is er voor elk wat wils tijdens Gooikoorts want we zijn ook een familiefestival waar we jong en oud wensen te verwennen gedurende drie dagen. Buiten de prachtige concerten is er een concertmis, de instrumentenbouwersmarkt, de festivalmarkt, kinderanimatie, workshops, een fantastische catering en de lekkerste dranken onder de gezelligste plek van het festival: Het Duveldroomschip!

Alle praktische info en de voorstelling van het volledige programma kun je vinden op deze website.

Afspraak op 5, 6 en 7 juli

Tot Gooikoorts …

-Gooikoorts 2019 – Een tip van de sluier Gooikoorts artikel Folk

-Een persaccreditatie kan aangevraagd worden door een mailtje te sturen naar info@gooikoorts.be