Pers

SAVE The DATE
Gooikoorts on the road: zaterdag 2 juli 2022

Soms moet iets (bijna) stoppen om direct te merken dat het gemist zal worden. Dat was ook het geval bij het internationaal folkfestival Gooikoorts van Muziekmozaïek vzw. Ondertussen kunnen we luidkeels aankondigen dat er op 2 juli ‘Gooikoorts on the road’ zal zijn dus hou deze datum alvast vrij.   

Het draagvlak om deze zomer iets te organiseren, weliswaar anders dan anders en op kleinere schaal was er en kwam er ook. Dus kom op zaterdag 2 juli naar Gooik én Neigem. Zaterdagnamiddag kan je in de mooie tuin (openlucht) van het fiets- en wandelcafé Paddenbroek gratis genieten van allerlei optredens. ’s Avonds is het volop dansen tijdens de balavond van Neige(m)Folk (6 km verder). Breng ook jouw instrument mee om te jammen na het bal.

Alle informatie over het programma volgt later op www.gooikoorts.be

Organisatie Muziekmozaiek vzw i.s.m Fiets- en wandelcafe Paddenbroek en Neige(m)Folk

Wie graag wil meeduwen/trekken aan Gooikoorts 2023, dan mag dit altijd via mail laten weten (info@muzmoz.be).

Vragen over Gooikoorts? Beeldmateriaal of extra informatie nodig? Neem contact op met Ilse Coppieters op ilse.coppieters@muzmoz.be of  0486 53 01 35.

Gooikoorts is een organisatie van Muziekmozaïek Folk & Jazz en mede mogelijk gemaakt met de steun van de gemeente Gooik, de Vlaamse Gemeenschap, de Nationale Loterij, Sabam for Culture, partners, sponsors, sympathisanten en vrijwilligers.

-Een persaccreditatie kan aangevraagd worden door een mailtje te sturen naar info@gooikoorts.be